Dagje tennis
Door: Irene
Blijf op de hoogte en volg Irene
20 Januari 2010 | Australië, Melbourne
Joehoe,
Daar zijn we weer.
Gisteren was het dan eindelijk 'de dag' de Australian Open!!
Omdat per dag het schema bekent wordt gemaakt was het dus even afwachten wanneer Federer zou spelen. Dus heb ik het er maar op gewaagd om een lange avond wandeling naar het centrum te maken om te kijken naar het schema en eventueel kaarten te halen. En ik had geluk want Federer zou dinsdag spelen op centre court!!! helaas stond er wel een rij.. maar goed dat had ik er wel voorover.
Tijdens het wachten kwam ik in gesprek met Sharon. Sharon is een fulltime Federer fan!! Gaat naar veel tennistoernooien. En heeft als Amerikaanse zelfs een Zwitsers hoedje ;-) hahahaha. Het was even afwachten en onzeker of we wel kaarten konden krijgen. Want een dame voor ons vertelde dat alles was uitverkocht.... maar goed wij natuurlijk in de rij blijven staan, want het kon toch niet uitverkocht zijn.... En achteraf blij dat we zijn blijven wachten, want er kwamen plaatsen vrij. Dus zat ik in vak 4 en ongeveer 5 rijen verwijderd van Mevr Federer.. hahahaaha. En we konden met onze kaarten de hele dag alle wedstrijden bekijken, behalve die van de Hisense Arena.
Dus trots als ik was en met een grote glimlach op mn gezicht ging ik weer terug naar de het hostel. En ik denk dat de glimlach zelfs in mijn slaap niet van mn gezicht is gekomen ;-) de kaarten onder mn kussen gelegd, want je weet het maar nooit ;-)
De volgende dag heerlijk naar het Melbourne Park gelopen waar de Australian Open is. Nog even langs de lange, lange, lange rij met mensen, die allemaal in de rij stonden voor kaarten...
Eenmal binnen mn nieuwe Amerikaanse Federer vriendin Sharon opgezocht. We wilden onze gezicht laten verfen. Maar ik ben eerst als echte Nederlander onze landgenoot Robin Haase aan wezen moedigen. Niet dat het echt hielp want hij heeft gigantisch verloren. En aangezien er geen enkele Nederlander meer mee doet aan het toernooi. Vond ik dat ik wel de Zwitserse vlag om mijn wang mocht hebben. Dus ik weer terug naar de 'Free Face Painting'..... en het duurde, en duurde, en duurde wel 2 uur.. en toen was ik nog niet aan de beurt. Ik op mijn telefoon gekeken en toen zag ik dat Williams al klaar was met spelen. Dus ik als een gek naar Centre Court want het zou mij toch niet gebeuren dat ik Federer zou missen.... Maar gelukkig had ik alleen het begin gemist en stond het nog maar 2-1 in de eerste set. Sharon dacht dat ik ergens in de goot lag, omdat ik er nog niet was, hahahahaha. Dus daar zat ik dan eindelijk met weer die grote glimlach op mn gezicht op Centre Court. En hoewel het nog maar de 1e ronde was. Was het nog een spannende wedstrijd. Maar Igor Andreev was natuurlijk gewoon kansloos. En het was genieten!!! En mn camera was in een keer zo'n 200 foto's voller, hahahaha. Helaas geen personal fotomomentje.. maar ik was hier al tevreden mee.
Na de wedstrijd zijn Sharon en ik naar een volgende 'eigen' favoriet gegaan. Tommy Haas. Weer mooie plaatsen en weer genieten. Even wezen rondneuzen in de shop. Daarna nog het begin van de wedstrijd van Chuidinelli tegen 'import Aussie' Matosevic. Waar er zelfs mensen waren die werden weg gestuurd omdat ze te fanatiek hun favoriet aanmoedigden. De tribune stond in een keer vol met security. Later nog even naar Ferrero wezen kijken die helaas verloren heeft. Tegen die tijd was al weer rond 21.00 en tijd voor mij om weer richting het hostel te gaan.
Maar wat een dag. Heerlijk om te zien hoe iedereen zich helemaal verkleed. En ik dacht dat wij als Nederlanders met het voetbal gek konden doen... maar die Aussies kunnen er ook wat van. Hilarisch.
En omdat ik zo onder de indruk was van alles was ik helemaal vergeten mijn factor 30 op te smeren... dus mn hoofd ziet er nu uit als een tomaat, en mn zonnebril staat een beetje in mn hoofd... hahahahaha. Maar het was het waard!!!
Morgen en overmorgen ga ik een tour doen. En volgende week ook. Dus dan maar hopen op een paar mooie halve finales en een mooie finale En waarschijnlijk ga ik die op het grote scherm kijken. Stiekem hoop ik op een Aussie in de finale want lijkt me wel wat om die sfeer in de stad dan mee te maken. We zullen zien. Maar morgen en overmorgen sluit ik mij eerst even af van de stad. Even de natuur in. En volgende week ben ik vier dagen in een national park en mogen eindelijk de 'sexremmers' (bergschoenen) uit de tas ;-)... ben benieuwd.
Nou lieve schatten, tot snel!!
xxx
Daar zijn we weer.
Gisteren was het dan eindelijk 'de dag' de Australian Open!!
Nou lieve schatten, tot snel!!
xxx
20 Januari 2010 - 10:18
Paul:
Je bent goed bezig Ireentje.
Leuk!!!!!! -
20 Januari 2010 - 10:34
Karin:
leuk leuk leuk! Ik heb nog geprobeerd je te spotten op tv, maar helaas.... ;-)
Je hebt je "sexremmers" toch wel goed ingelopen he?! Anders heb je straks nog blaren ook... :-)
X -
20 Januari 2010 - 13:12
Annie:
NICE!!!!!!!!!!!!!!!!
20 Januari 2010 - 14:50
Heidi:
Ziet er goed uut!! Dat kontje.
Top! -
20 Januari 2010 - 15:27
Bettina:
Zoooo, echt cool allemaal!! Vooral die foto van dat kontje..
;-P
X -
20 Januari 2010 - 19:17
Klusteam Boskamp 15:
Hey schat,
wat maak je allemaal weer dings mee zeg! En beetje vieze foto's te publiceren van "lekkere" billen.....;-) Moeten we al kaarten reserveren voor Wimbledon? Of is Rosmalen voldoende?
Wij hebben natuurlijk nog geen enkele wedstrijd van de Australian Open gezien, gisteren lagen we om 21 uur al uitgeteld in onze mand. We schuren en klussen de hele dag door en aan het einde van de dag stappen we als moegestreden tennissers onder de douche en dan in onze sexy housepakken!!!
Nu GTST kijken met een kopje thee en lachen om jou journey verhalen!
Dikke knuf van 2 uitgetelde klussers op de bank (nog op de 11de)
xoxo -
21 Januari 2010 - 06:19
Sheila:
Hey meis, wat ben jij aan het genieten zeg!!! WOW!!!
En wat een plezier om naar je foto's te kijken en je verhalen te lezen!!!
Tot horens
XXX -
21 Januari 2010 - 06:58
Nice!!!!! -
22 Januari 2010 - 12:13
Connie:
Hoi Irene.
Wat gaaf!!!!
Jammer dat je geen personal foto kon scoren! Je had ook even de groeten van mij (Conniekova) moeten doen.
Robin Haase ontmoeten we nog wel een keer op het tennispark! We kunnen in augustus wel naar Siemens open gaan?
23 Januari 2010 - 19:56
Esther:
Hi Ireen! Wat maak je allemaal leuke dingen mee, zo te lezen heb je het prima naar je zin! Als ik het goed heb ben je inmiddels in Nieuw Zeeland aangekomen, ben erg benieuwd naar je verhalen! Ik blijf je in ieder geval volgen! Grtjes! -
24 Januari 2010 - 09:21
Alien:
He Ireen, Net terug van wintersport lees ik je verslag vanuit het bloedhete centrecourt in Melborne. Super hoor dat je kaartjes hebt kunnen bemachtigen en Federe live hebt gezien. Ik heb je ook nog ff op je hotmail een kort wintersportverslag gestuurd, we zijn weer allemaal heel thuis :).
Liefs dikke kus Alien & Matthijs. -
24 Januari 2010 - 13:34
Nanda:
Zelf houd ik helemaal niet van tennis, ik ken de naam Federer maar zou niet weten hoe hij eruit ziet. (tot nu :-)) Maar het is heerlijk om te lezen hoe leuk en geweldig jij het hebt daar. Supergoed voor je!
Till next time!
Groetjes Nanda -
25 Januari 2010 - 21:16
Pascal & Sandra:
Hey lieve Ireen,
Ik zeg: Goed bezig!!
Wat super om daar een dag rond te lopen en naar tennis te kijken!!
Geniet ervan!
xx