Het aftellen is begonnen - Reisverslag uit , van Irene Heeres - WaarBenJij.nu Het aftellen is begonnen - Reisverslag uit , van Irene Heeres - WaarBenJij.nu

Het aftellen is begonnen

Door: Irene

Blijf op de hoogte en volg Irene

19 Oktober 2009 | ,

Hoi hoi,

Het aftellen is nu dan eindelijk begonnen!! Nu rustig alles regelen en alvast gaan dromen over het afscheid op schiphol, de lange vlucht en natuurlijk wat daarna allemaal gaat gebeuren...

Only the lonely in Sydney en dan ook nog van hostel wisselen op oudjaarsdag... Maar het gaat vast een groot avontuur worden. En anders shop ik al mijn geld wel op in Sydney en neem ik het eerste vliegtuig naar huis ;-)
Hoewel mams daar denk ik wel blij mee zal zijn is het niet echt een optie voor mij..;-)

Ik heb mn route opgestuurd dus nog ff wachten op de bevestiging... maar als alles goed gaat wordt mijn route alsvolgt..

Vertrek:
28 december naar Sydney
dan een maand lang reizen via Brisbane naar Cairns. Dan een lange reis naar Melbourne maken om vervolgens een glimp op te vangen van Roger Federer tijdens de Australian open ;-)
Dan begin februari naar Nieuw-Zeeland vliegen. Proberen zo veel mogelijk te zien van het Noorder en Zuider eiland. En uiteraard de nodige kiwi's te plukken en schapen te scheren. Dan ga ik via Australie naar Tokyo voor een klein snoepreisje naar Japan.. want ik blijf er maar een weekje.
Naar verwachting kom ik dan het weekend van 15 mei weer terug!!!

Dus vanaf vandaag nog 70 nachtjes slapen!!

Liefs,
Irene

• 19 Oktober 2009 - 07:25

Loeze:

Whoeiiiii! Kuzz

• 19 Oktober 2009 - 07:36

Karin :

ik ga je missen!!! Maar misschien kom ik nog wel langs bij je, of kom ik je ophalen in tokyo... ;-)

• 19 Oktober 2009 - 08:37

Ellis:

SPANNEND!!!!

Nog 70 nachtjes voor vertrek...maar hoeveel nachtjes nog dat je erweer bent??

• 19 Oktober 2009 - 10:02

Annelien:

Ben benieuwd hoeveel slapeloze nachtjes het gaan worden.. Spannend hoor!! Maar ik ben dus laatste week april in Hong Kong en jij dan een wk later pas in Japan.

• 19 Oktober 2009 - 13:20

Jos:

Spannend, morgen nog maar 69 nachtjes..

• 19 Oktober 2009 - 16:53

Ruth:

Dat belooft veel goeds voor jou, maar ook voor ons. Ga er vanuit dat je je reisverslag keurig dagelijks bij zult houden om ons op de hoogte te houden!(;

• 20 Oktober 2009 - 07:49

Alien:

Hoi Ireen, Wat leuk zo kunnen wij jou een beetje in de gaten houden als je zo'n grafeind bij ons vandaan bent.
    X Alien

• 21 Oktober 2009 - 11:24

Petra:

heb me net opgegeven om via de mail op de hoogte te blijven van al je avonturen!!

Nog effe bikkelen @ work

• 21 Oktober 2009 - 12:22

Sandra:

Hey Ireen,

Wat super spannend......jeetje wat gaat de tijd snel.... leek nog zover weg toen je erover begon....
    Nu nog maar 67 nachtjes slapen....
    Leuk om je via deze site te volgen, ben benieuwd naar je verhalen!
    Dikke kus Sandra

• 23 Oktober 2009 - 17:50

Jeroen D.:

He Ireentje....

Nou, ik ga je avontuur zeker volgen! Spannend hoor!!!!

Veel plezier..!

• 26 Oktober 2009 - 14:18

Bettina:

Stoer hoor allemaal, ik doe het je niet na!
    Ik ga je avonturen zeker volgen hier!
    X

• 26 Oktober 2009 - 17:35

Silvia:

Hey Ireen!!
    Wat leuk dat we zo al jouw verhalen kunnen lezen en natuurlijk plaats je ook alle foto's van die knappe australische mannen ;-)
    X Sil

• 26 Oktober 2009 - 17:41

Rianne...:

Hey hey..
    Nou super jah!! kom, je ook nog op een aantal plekken waar yvon ook is geweest?!
    Nou je mams gaat je vast missen:P haha...
    Iig succes!! SPANNEND!!
    (K)

• 26 Oktober 2009 - 19:09

Paul:

Leuk!!!!!!!!

• 27 Oktober 2009 - 10:09

Joyce:

hey Irene,

Spannend hoor, Mijn vriendin is vorig jaar ook naar Australie en Nw Zeeland geweest en die vond het echt super gaaf daar dus ik denk dat jij daar ook wel een leuke tijd gaat hebben....

xx

• 28 Oktober 2009 - 20:59

Alien:

Ola,

Ja het gaat nu wel heel snel, voor je het weet ben je weer terug met een leuke outback-jack, ha, ha. Maar eerst nog afscheid met de dames in den haag. Lijkt me wederom gezellig!

Liefs Alien en knuffel van Matthijs

• 29 Oktober 2009 - 08:17

Karin S.:

wordt het niet eens tijd voor foto's van ingepakte koffers / verhuisdozen? ;-)

• 29 Oktober 2009 - 16:02

Heidi:

Nice planning!!!

Xx

• 29 Oktober 2009 - 20:32

Manon:

jeetje mijn kleine zusje.. Wat zal ik je missen lieverd.. En Fleur en Fay al helemaal.. Ben trots op je.!

Kuss!

• 30 Oktober 2009 - 17:54

Jeannette:

Wij tellen ook af.... tot je straks weer terug bent!!!

Liefs,
    Peter en Jeannette

• 11 November 2009 - 22:24

John En Ria De Vries:

Hallo Irene wij vinden het een hele onderneming en wensen je alvast een goede reis en volgen je reisverslag. SUCCES.

• 21 November 2009 - 14:05

Eddy En Joke De Vrie:

hoi Irene
    heb je net een mail gestuurd met vragen, zoals je ziet ben ik nu op de hoogte. spannend hoor, en heel erg stoer. heel veel succes, wij gaan je volgen groetjes

• 01 December 2009 - 18:27

Jenny Roest-de Vries:

Hallo Irene,
    Het was wel even schrikken hoor. Zo ver weg. Maar je hebt gelijk. Je kunt nu nog van alles gaan zien en beleven. We wensen je een goede reis en behouden terugkeer en we zullen je volgen op het internet. Maak er wat moois van.Groetjes van Theo en Jenny Roest

• 04 December 2009 - 10:02

Kaaaaaaa....:

oei, komt nu echt dichtbij! leuk hoor al die verhalen over (te kleine) rugzakken waar je al die tijd uit moet gaan leven, en alle speciale dingen die er in mini-verpaking bestaan. Ik zeg, knal er eens een paar foto's op van de voorbereidingen :-)

• 08 December 2009 - 12:02

Ellis:

Neem je de belachelijke foto's van het weekendje Den Haag veilig met je mee?? Zodat je goed kunt kijken hoe we vanaf 15 mei precies zulke streken uit kunnen halen!

Dikke kus

• 15 December 2009 - 12:58

Nanda:

Nog maar een paar daagjes!!!!Spannend!
    Hoop wel dat ik je donderdag nog ff zie...moet toch ff dag zeggen......

Groetjes Nanda

• 15 December 2009 - 14:36

Corinne:

Hoi,
    Was ineens een raar afscheid bij de voordeur!

Nogmaals heel veel plezier en succes met de laatste voorbereidingen.'

Corinne

• 16 December 2009 - 10:21

Remo:

Ook ik ga je volgen. Veel plezier tussen die springende beesten, de kiwi´s en de sushi.

Groetjes en tot in de zomer, Remo

• 17 December 2009 - 07:47

Sylvia:

Hi Irene,

Veel plezier, geniet er maar van en denk aan ons!! X Syl

• 17 December 2009 - 15:46

Maarten:

Spannend hoor! heel veel plezier!

• 26 December 2009 - 10:04

Rina En Folkert:

Hallo Irene,

Wij wensen je een heel plezierige en boeiende reis toe. Je reisverslag zullen we met belangstelling volgen.

Groetjes

• 27 December 2009 - 10:21

Dieke:

Hoi Irene,
    Morgen gaat het dan echt gebeuren.......
    Super hoor dat je dit soort dingen gewoon doet!!!!
    Hoop dat je een geweldige reis hebt en heelhuids terugkomen.
    Dikke kus vanaf de Boerdijk

• 27 December 2009 - 19:11

Esther T:

Hai Ireen,

Heel veel plezier Down Under ik zal aan je denken. Het is er echt geweldig. En ik hou je natuurlijk op de hoogte.

Geniet ervan!!!!!

Groetjes Esther